Bosui schoonmaken, in lengte halveren en in dunne reepjes snijden. Surimisticks in reepjes snijden. Tortilla's op werkplek leggen en met chillisaus bestrijken. Bosuitjes, alfalfa en surimi erover verdelen. Tortilla's oprollen, vaststeken met cocktailprikkers en eventueel bijsnijden. Elke tortilla schuin in 6 plakken snijden.
Gerelateerde recepten
Fusion rolletjes

18 porties
40 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bosui schoonmaken, in lengte halveren en in dunne reepjes snijden. Surimisticks in reepjes snijden. Tortilla's op werkplek leggen en met chillisaus bestrijken. Bosuitjes, alfalfa en surimi erover verdelen. Tortilla's oprollen, vaststeken met cocktailprikkers en eventueel bijsnijden. Elke tortilla schuin in 6 plakken snijden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 18 porties)
3 bosuitjes
1 pakje surimisticks
3 bloemtortilla's
6 eetlepels zoete chili loempiasaus
1 bakje alfalfa
Dit heb je nodig
cocktailprikkers