Ame­ri­kaan­se tor­til­la­p­unt­jes

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 1 stuks
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tortilla's elk in 8 punten snijden. Ham fijnsnijden. In keukenmachine ham en roomkaas tot gladde massa pureren. Mosterd, suiker en kruidnagelpoeder toevoegen en nogmaals kort mengen. Op smaak brengen met zout. Knoflookbieslook boven spread fijnknippen en erdoor roeren. Intussen frituurolie verhitten tot ca. 160 °C. Tortillapuntjes in 2 gedeelten snel goudbruin bakken. Puntjes laten uitlekken op keukenpapier en dik bestrijken met hamspread.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.