Kal­koen­plak­jes met al­fal­fa-ri­cot­ta

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 8 stuks
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood in broodrooster goedbruin roosteren. Bieslook fijnknippen. Ricotta met vork fijnmaken. Bieslook, mosterd en selderiezout erdoor mengen. Mayonaise gladroeren met mierikswortel en brood ermee bestrijken. Sneetjes halveren. Plakjes kalkoenfilet oprollen en op elk half sneetje brood twee rolletjes leggen. Met twee theelepels ovaaltjes uit ricottamengsel vormen en op kalkoenfilet leggen. Garneren met alfalfa.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.