Wok­gar­na­len met Ita­li­aan­se groen­ten

Oosters en Italiaans gaan heel goed samen in dit wokgerecht.

(131)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Oosters en Italiaans gaan heel goed samen in dit wokgerecht. 4 personen
3 131

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een wok en roerbak de garnalen voor 1 min. Neem de garnalen uit de pan en voeg de rest van de olie, de tuinerwten en Italiaanse roerbakgroenten toe. Roerbak het geheel voor ca. 4 min. Schep de pastasaus en de surimi door het groentemengsel en verwarm kort. Schep als laatste de garnalen erdoor. Serveer de saus met de gele rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 1.075 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 50-51

Wokgarnalen met Italiaanse groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wok­gar­na­len met Ita­li­aan­se groen­ten

1
1
  • 325 g gele rijst
  • 1 el olijfolie
  • 200 g wokgarnalen met knoflook

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de garnalen voor 1 min.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 250 g tuinerwten
  • 400 g Italiaanse roerbakmix

Neem de garnalen uit de pan en voeg de olie, tuinerwten en Italiaanse roerbakgroenten toe. Roerbak het geheel ca. 4 min.

3
3
  • 390 g sugo pastasaus pikant
  • 150 g surimisticks

Schep de pastasaus en de surimi door het groentemengsel en verwarm kort. Schep als laatste de garnalen erdoor. Serveer de saus met de gele rijst.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.