La­sag­ne­rol­le­tjes met to­nijn­vul­ling

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 530 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(136)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 136

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 180 °C. In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Lasagnebladen per 4 stuks max. 3 min. voorweken in pan met water. Bladen uit pan nemen en in vergiet iets af laten koelen. Intussen tonijn uit laten lekken. Bladen vullen met 1 el tonijn per lasagneblad en oprollen. Uien fijnsnijden. Knoflook pellen en persen. In koekenpan olijfolie verhitten en ui en knoflook fruiten. Knoflook en ui mengen met gezeefde tomaten en 1/2 deel van saus in ovenschaal gieten. Lasagnerolletjes naast elkaar in ovenschaal met saus leggen met rolnaad naar beneden en overgieten met rest van saus. Geraspte kaas eroverheen strooien en 10 min. in midden van oven bakken. Lasagnerolletjes serveren met paprikarauwkost met yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.