Mez­ze­lu­ne met cour­get­te en kro­kan­te ham

(154)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 154

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grove rasp
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgettes schoonmaken en op grove rasp raspen. Pasta in ruim kokend water met verkruimeld bouillontablet koken volgens aanwijzingen op verpakking. Afgieten. Basilicumblaadjes fijnsnijden. Intussen plakken Parmaham in lengte halveren en in droge koekenpan met antiaanbaklaag krokant en bruin bakken. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en knoflook 1 min. bakken. Courgette toevoegen en ca. 2 min. meebakken. Room erdoor roeren en courgettemengsel goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Pasta over 4 borden verdelen. Courgettemengsel erop scheppen. Hamplakjes erop leggen en bestrooien met basilicum.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.