Mez­ze­lu­ne met ba­si­li­cum en an­sjo­vis

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 81

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ansjovis 6-8 min. Fruit de basilicum de laatste 2 min. mee. Laat de pasta goed uitlekken en bak nog 2 min. al omscheppend mee in de olie. Bestrooi met (versgemalen) peper.

Tip:

Draai het vuur onder de pasta vlak voor het kookpunt laag. Zo voorkomt u dat het flinterdunne deeg van de mezzelune stuk kookt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.