Hollandse maaltijdsalade met spekrepen

420 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(45)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 26-27 - 2008 week 26-27

Aan de slag

  1. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kaas in kleine blokjes snijden. In kom radijs, peen, kaas, bieslook en dressing mengen. Veldsla over 4 borden verdelen en salade erover verdelen. Speklapjes in lengte in repen van ca. 2 cm snijden. In droge hete koekenpan met antiaanbaklaag spekrepen bakken. Vrijkomend spekvet tussentijds afgieten. Ca. 8 min. bakken tot spek- repen bruin en krokant zijn. Warme spekrepen over salade verdelen. Broodjes erbij geven.

Wat vond je van dit recept?

Hollandse maaltijdsalade met spekrepen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig