Lekkerbekje met fijne groentepuree

489 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(57)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 06-07 - 2008 week 06-07

Aan de slag

  1. Bloemkool en broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in ruim kokend water in ca. 7 min. gaarkoken. Tomaatjes halveren en bosuitjes in schuine stukjes snijden. Gare groenten pureren met staafmixer en mengen met aardappelpuree. Op smaak brengen met zout en peper. In pan op laag vuur warm houden. Boter in koekenpan verhitten. Hierin lekkerbekjes in 3 min. aan beide kanten goudbruin bakken. Tomaatjes, bosuitjes en dressing naar smaak mengen. Puree over 4 borden verdelen, lekkerbekje erop leggen en salade ernaast scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Lekkerbekje met fijne groentepuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig