Ge­gril­de kar­bo­na­de met pic­ca­lil­ly

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. In braadpan boter verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sla wassen, drogen en in stukken scheuren. Bosuitjes in ringetjes snijden. Sla mengen met bosui en dressing. Karbonades bestrooien met zout en peper. Karbonades in 15 min. gaargrillen, af en toe keren. Karbonades met sla, krieltjes en piccalilly serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.