Lek­ker­bek­jes met kap­per­tjes­saus

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes in 3-4 min. gaarkoken. Peterselie fijnknippen. Yoghurt, mayonaise en kappertjes (uitgelekt) mengen en met zout en peper op smaak brengen. In droge koekenpan lekkerbekjes in 3 min. verwarmen. Peterselie door krieltjes schudden. Lekkerbekjes met kappertjessaus, peterseliekrieltjes en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.