Lek­ker­bek­jes met mos­terd­saus

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels onder stromend water schoonborstelen, halveren en in ca. 20 minuten gaar koken. Kwark mengen met mayonaise en mosterd. Peterselie fijn knippen en door kwark scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appel in stukjes snijden. Bietjes schillen en in plakken snijden. In magnetron bietjes met appel ca. 2 minuten afgedekt verhitten op hoogste stand (700 watt). In droge koekenpan lekkerbekjes in ca. 3 minuten verwarmen. Lekkerbekjes serveren met gekookte aardappels in schil, mosterdsaus en bietjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.