Kib­be­ling met kap­per­tjes­saus

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frituurvet verhitten tot 180 °C. Wortelrauwkost mengen met dressing. Peterselie fijn knippen. Mayonaise mengen met kappertjes en peterselie. Op smaak brengen met peper en zout. In frituurpan volgens gebruiksaanwijzing frieten bakken. Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kibbeling serveren met saus, friet en rauwkost.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.000 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 65 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.