Sho­ar­ma-spa­ghet­ti

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 128

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen gaar in 10 min. in ruim kokend water met zout. Giet af.
  2. Halver de ui en snijd in halve ringen.Verhit de olie in een diepe pan en bak hier de shoarma 3 minuten. Voeg de ui toe en bak weer 3 min.
  3. Voeg de tomatensaus en sperziebonen toe en breng gedurende 10 minuten pruttelend aan de kook. Roer vervolgens de knoflooksaus erdoor. Verdeel de spaghetti over de borden en schep de shoarmasaus erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 04-05

Shoarma-spaghetti

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sho­ar­ma-spa­ghet­ti

1
1
  • 350 g volkoren spaghetti
  • 250 g gebroken sperziebonen

Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen gaar in 10 min. in ruim kokend water met zout. Giet af.

2
2
  • 3 uien
  • 3 el olijfolie
  • 430 g shoarmavlees

Halver de ui en snijd in halve ringen.Verhit de olie in een diepe pan en bak hier de shoarma 3 minuten. Voeg de ui toe en bak weer 3 min.

3
3
  • 1 fles tomatensaus
  • ½ fles knoflooksaus

Voeg de tomatensaus en sperziebonen toe en breng gedurende 10 minuten pruttelend aan de kook. Roer vervolgens de knoflooksaus erdoor.

4
4

Verdeel de spaghetti over de borden en schep de shoarmasaus erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.