Wrap met sho­ar­ma

Snel en easy een heerlijke wrap gevuld met knapperige paprika, sla en natuurlijk knoflooksaus.

(103)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Snel en easy een heerlijke wrap gevuld met knapperige paprika, sla en natuurlijk knoflooksaus. 4 personen
3 103

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • cocktailprikker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.
  2. Verhit de olie in de wok en bak de shoarma in ca. 3 min. al omscheppend bruin. Schep de shoarma op een bord en roerbak de ui en paprika ca. 3 min. in het bakvet. Schep de shoarma erdoor en verwarm alles nog even.
  3. Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover. Schep het shoarmamengsel in het midden en vouw de zijkanten van de wraps eroverheen. Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker. Serveer de wraps met de knoflooksaus.

combinatietip:

Lekker met een gemengde salade met avocado.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.315 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Wrap met shoarma

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wrap met sho­ar­ma

1
1
  • 8 tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 ui
  • 1 gele paprika

Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

3
3
  • 3 el olijfolie
  • 450 g shoarmavlees

Verhit de olie in de wok en bak de shoarma in ca. 3 min. al omscheppend bruin.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

4
4

Schep de shoarma op een bord en roerbak de ui en paprika ca. 3 min. in het bakvet.

5
5

Schep de shoarma erdoor en verwarm alles nog even.

6
6
  • 100 ml hot ketchup
  • 75 g veldsla

Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover.

7
7

Schep het shoarmamengsel in het midden en vouw de zijkanten van de wraps eroverheen.

8
8

Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker.

9
9
  • 100 ml knoflooksaus

Serveer de wraps met de knoflooksaus.

combinatietip:

Lekker met een gemengde salade met avocado.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.