Gehaktballetjes met abrikozen en pistachenoten

590 kcal

35 min. bereiden

3.4/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


2008 nr. 01 - Lekker beginnen!

Aan de slag

  1. Maal in een keukenmachine het gehakt met de knoflook, de abrikozen, de pistachenoten en de komijn fijn. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Draai van het gehaktmengsel balletjes ter grootte van walnoten. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de gehaktballetjes in 8 minuten gaar en rondom bruin. Keer ze regelmatig. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster goudbruin. Snijd ze open en vul ze met wat blaadjes sla, munt en de gehaktballetjes. Lekker met houmous, een dip van kikkererwten.

Wat vond je van dit recept?

Gehaktballetjes met abrikozen en pistachenoten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig