Pap­par­del­le met pad­den­stoe­len

(176)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 176

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de aubergine in de lengte eerst in plakken van 1 cm dik en daarna in lange repen van 1 cm breed. Bestrooi met zout en laat even liggen. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Dep de auberginerepen droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 min. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak op hoog vuur bruin en gaar. Meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel. Serveer in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.

video

Groen­te in de leng­te snij­den

Instructievideo - 00:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.