Vis-chi­li met kid­ney­bo­nen en cho­ri­zo

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Koriander fijnsnijden. Vis in stukjes snijden. Chorizo uit plastic halen en in kleine stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin chorizo en vis 3 min. voorzichtig omscheppend bakken. Uit pan scheppen. In wok met hete olie groenten 5 min. roerbakken. Chilimix aanmaken met 250 ml water. Bonen met vocht en chilimix erdoor roeren, 3 min. laten pruttelen. Vis met chorizo erdoor scheppen en nog 3 min. doorwarmen. Helft koriander erdoor scheppen. Vis-chili over 4 borden verdelen en rest koriander erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 561 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.