Ge­wok­te kip ket­jap-se­sam, kool en mi­hoen

Voor de doordeweekse spits: in 15 minuten op tafel.

(124)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Voor de doordeweekse spits: in 15 minuten op tafel. 4 personen
3 124

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Wel de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Snijd de chinese kool in smalle repen.
  2. Verhit in een wok de olie, voeg de kipreepjes toe en roerbak 4 min. Voeg de kool en de sesam toe en bak 4 min. mee. Voeg de mihoen en de saus toe en verwarm goed door. Schep de mihoen in kommen of diepe borden.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 915 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 24-25

Gewokte kip ketjap-sesam, kool en mihoen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­wok­te kip ket­jap-se­sam, kool en mi­hoen

1
1
  • 250 g mihoen

Wel de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

2
2
  • 1 Chinese kool

Snijd de chinese kool in smalle repen.

Kool snijden

Instructievideo

01:26 min.

3
3
  • 2 el olie
  • 300 g kipfiletreepjes naturel
  • 45 g sesamzaad

Verhit in een wok de olie, voeg de kipreepjes toe en roerbak 4 min. Voeg de kool en de sesam toe en bak 4 min. mee.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

4
4
  • 240 ml wok essentials ketjap-sesam

Voeg de mihoen en de saus toe en verwarm goed door. Schep de mihoen in kommen of diepe borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.