Mi­hoen met ket­jap-se­sam­kip

(147)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 147

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de bonen 6 min. Snijd de kipfilet in stukjes en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schep de ui bij de kip en roerbak 4 min. Voeg de gember toe en roerbak 2 min. Voeg de woksaus en de bonen toe en verwarm 1 min. door. Serveer de mihoen met de kip en groenten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Mihoen met ketjap-sesamkip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­hoen met ket­jap-se­sam­kip

1
1
  • 450 g sperziebonen zeer fijn
  • 350 g kipfilet
  • 2 uien

Kook de bonen 6 min. Snijd de kipfilet in stukjes en snipper de ui.

2
2
  • 2 el zonnebloemolie
  • 250 g mihoen

Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 1 tl gemalen gember
  • 180 ml wok essentials ketjap-sesam

Schep de ui bij de kip en roerbak 4 min. Voeg de gember toe en roerbak 2 min. Voeg de woksaus en de bonen toe en verwarm 1 min. door.

4
4

Serveer de mihoen met de kip en groenten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.