Warm win­ter­fruit in ka­neel­room

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 300 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(133)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 133

Ingrediënten

Keukenspullen
  • eenpersoonsovenschaaltjes (inhoud ca. 150 ml)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Fruit met citroensap mengen. Ei loskloppen en met cuisine, kaneel en suiker mengen. Noten hakken. Rozijnen met fruit mengen en over schaaltjes verdelen. Room erover schenken. Noten erover strooien. Schaaltjes in oven zetten en in 15-20 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met een bol kaneelijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.