Win­ter­fruit uit de wok

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 94

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Besprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het fruit 1 min. op halfhoog vuur. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten. Voeg de appelsap, kaneel en rozijnen toe en laat 2 min. zachtjes meesudderen. Roer van het vuur af de walnoten erdoor. Serveer direct, bijv. met een schepje zure room en kaneelwafeltjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.