Ta­co's met to­nijn­sa­la­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 400 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 125 °C. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Eieren in 7 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukken verdelen. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Sperziebonen afgieten en laten uitlekken. Ui pellen en in stukjes snijden. Eieren pellen en in plakjes snijden. Enkele plakjes ei achterhouden. Grootste deel sperziebonen mengen met tonijn, ansjovis, grootste deel olijven, ui en ei. Mayonaise losroeren met azijn, zout en peper en door salade scheppen. Salade over taco's verdelen, met ei plakjes garneren en serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.