Boon­tjes­sa­la­de met ge­gril­de pa­pri­ka's

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sperziebonen in 16 min. beetgaar koken en afspoelen met koud water. Eieren in 10 min. hard koken. Stokbrood volgens aanwijzingen op verpakking afbakken. Paprika's in lange repen snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Van 3 el sap van paprika's, olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing, paprika, sperziebonen en bosui mengen en over vier borden verdelen. Tonijn en olijfplakjes afgieten en over salade verdelen. Eieren pellen en in zessen snijden. Salade met eieren garneren. Stokbrood snijden en bij salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.