Tuin­bo­nen met pu­ree en vis­sticks

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aardappelstamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de aardappels in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Bak in een braadpan de spekblokjes uit in hun eigen vet tot ze bruin en krokant zijn. Schep de bevroren tuinbonen en de tijm bij de spekblokjes en laat het geheel met de deksel op de pan in 10 minuten op laag vuur stoven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks in 10 minuten op middelhoog vuur aan weerszijden krokant en bruin. Stamp de aardappels grof met een pureestamper en roer er de melk, nootmuskaat en boter door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de puree met de tuinbonen en de vissticks.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.