Gerookte makreel met doperwtenmousse

Deze amuse kan zo uit een sterrenrestaurant komen. Niemand die ziet dat het al in 10 minuten op tafel staat.

30 kcal

15 min. bereiden

3.3/5

(193)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • Staafmixer

  • amuselepel


2006 nr. 13 - Kerst voor elkaar!

Aan de slag

  1. Kook de erwten in een bodempje water met zout in 4-6 min. gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en 3 blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de vis in reepjes. Leg op iedere lepel een schep doperwtenmousse en verdeel hierover de visreepjes. Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Wat vond je van dit recept?

Gerookte makreel met doperwtenmousse

Deze amuse kan zo uit een sterrenrestaurant komen. Niemand die ziet dat het al in 10 minuten op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig