Pad­den­stoe­len met zach­te blauw­a­der­kaas

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 6 personen
3 42

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie en bak telkens 1 el paddenstoelen tot ze verkleuren en zacht worden. Breng op smaak met peper en zout. Leg 2-3 blokjes gorgonzola op de paddenstoelen en laat ze zachtjes smelten. Bestrooi de paddenstoelen met wat peterselie.

Tip:

Houdt u niet van blauwaderkaas? Vervang de gorgonzola dan door zachte geitenkaas, bijv. Bettine Blanc.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.