Zi­geu­ner­schnit­zel met ge­stoof­de pa­pri­ka

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgette schoonmaken en in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en courgette en paprika 3 min. bakken. Knoflook erboven uitpersen en 1 min. meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur 2 min. bakken. Pan afdekken, vuur laag draaien en groenten in 10 min. gaarstoven. In braadpan 3 el margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In koekenpan rest van margarine verhitten en zigeunerschnitzels bruinbakken. In 8 minuten om en om gaarbakken. Schnitzels met krieltjes, groenten en schijfjes citroen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 751 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.