Vegetarische filet met Griekse saus

645 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 30-31 - 2006 week 30-31

Aan de slag

  1. Citroen uitpersen. Koriander fijnhakken, 4 takjes achterhouden. Knoflook uitpersen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken, waarvan eerste 5 min. met deksel. In andere koekenpan 3 el olie verhitten. Tivall op matig vuur 5-6 min. bakken. Van 1 el citroensap, koriander, yoghurt, knoflook en kerriepoeder saus roeren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing door Griekse salade mengen. Aardappelschijfjes en Tivall over 4 borden verdelen. Salade met dressing ernaast leggen. Yoghurtsaus over filet schenken. Met takjes koriander garneren.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische filet met Griekse saus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig