Ge­gril­de ve­ge­ta­ri­sche fi­let met wok­groen­ten

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de tomaten. Kook de krieltjes 5 min. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de filets volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 5 min. Bak na 3 min. de tomaten mee. Serveer de filets met de groenten, krieltjes en saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gril­de ve­ge­ta­ri­sche fi­let met wok­groen­ten

1
1
  • 250 g cherrytomaten
  • 800 g krieltjes
  • 2 el wokolie
  • 4 gegrilde filets

Halveer de tomaten. Kook de krieltjes 5 min. Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets volgens aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 el wokolie
  • 400 g Thaise roerbakmix
  • 50 ml shasliksaus

Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 5 min. Bak na 3 min. de tomaten mee. Serveer de filets met de groenten, krieltjes en saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.