Ita­li­aan­se brood­sa­la­de met sar­di­nes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 635 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood in stukken scheuren. Ui en knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Sardines laten uitlekken (4 el olie bewaren) en in stukjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden. Van sardineolie, 2 el olijfolie, azijn, knoflook, zout en peper dressing roeren. In grote schaal brood met groente, sardines en dressing mengen. Basilicum in reepjes snijden en over salade strooien. Salade minstens 15 min. laten staan voor serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.