Spa­ghet­ti met ro­mi­ge zee­vruch­ten

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Prei en winterpeen schoonmaken en in plakken snijden. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. In wok olie verhitten en ui kort bakken. Prei en wortel toevoegen en 3 min. roerbakken. Zeevruchten bij groente in pan voegen. Finesse voor koken erbij schenken, Danablu erboven verbrokkelen en met zout en peper op smaak brengen. Geheel verwarmen. Pasta over vier bordenverdelen. Groente met zeevruchten erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.