Ro­mi­ge ri­sot­to met zalm­fi­let

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan uien in 3 el olie fruiten. Rijst toevoegen en 2 min. al omscheppend bakken tot korrels glanzen. Bouillon in gedeelten erbij schenken en geheel onafgedekt aan de kook brengen. Volgend gedeelte pas toevoegen als vorige scheut volledig door rijst is opgenomen. Zalm met 2 el olie bestrijken, met zout en peper bestrooien en in ca. 15 min. in oven gaar laten worden. Roerbakgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Finesse door rijst roeren en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto met zalm en groente serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 955 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 55 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.