Va­nil­le­room­ijs met ro­mi­ge mars­saus

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Marsrepen in stukjes snijden. In steelpan Mars in Finesse laten smelten en met garde goed doorkloppen. Vanilleijs over vier bordjes verdelen. Warme saus over ijs schenken en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.