Pas­ta­sa­la­de met to­nijn

(312)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, pipe rigate, sperziebonen, mosterd, mayonaise, knoflook, tonijn op water, zwarte olijven zonder pit, eieren en ansjovisfilets Italiaans hoofdgerecht 4 personen 505 kcal
3 312

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de sperziebonen 5 minuten in ruim water met een beetje zout. Spoel ze in een vergiet af onder koud stromend water, zodat het kookproces stopt en de boontjes mooi groen blijven. Meng in een slaschaal de mosterd met de mayonaise, knoflook, zout en peper. Roer de tonijn erdoor en schep vervolgens de lauwe pasta erdoor. Schep de sperziebonen en olijven door de pastasalade. Snijd de eieren in achten en leg ze met de ansjovis op de salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 505 kcal
  • Eiwit 34 g
  • Vet 17 g
  • Koolhydraten 54 g
Tags
Ook te zien in magazine

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.