To­nijn­ci­a­bat­ta met krul­sla

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
4 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen en broden afbakken. Ui pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Broden in de lengte halveren en met margarine besmeren. Onderste helft met achtereenvolgens sla, tomaat, tonijn, uiringen en paprika beleggen. Met bovenste helft brood afdekken, brood schuin in stukken snijden en serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.