Toast met au­ber­gi­ne en gei­ten­kaas

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine in lengte in plakken van 1 cm dik snijden en licht bestrijken met kruidenolie. Ciabatta afbakken. Intussen grillpan verhitten en aubergine in ca. 4 minuten aan beide zijden grillen. Brood in lengte halveren, binnenkant met kruidenolie bestrijken en deze zijde ca. 3 minuten in grillpan roosteren. Aubergine op ciabatta leggen, kaas erboven verkruimelen en brood ca. 4 minuten in oven verwarmen. Garneren met rucola en warm serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.045 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 91 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.