Ma­ca­ro­ni­soep met to­ma­ten­ci­a­bat­ta

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen en brood afbakken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In soeppan 3 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Italiaanse mix toevoegen en 4 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en aan de kook brengen. Macaroni toevoegen en soep nog 6 min. koken. Gedroogde tomaten heel fijnsnijden. Helft tomaten aan soep toevoegen. Soep met zout en peper op smaak brengen. Rest van gedroogde tomaten met helft van kaas en rest van olie mengen. Ciabatta in plakjes snijden en met tomatenmengsel besmeren. Soep met rest van geraspte kaas en tomatenciabatta serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.