Avo­ca­do­cros­ti­ni

  • borrelhapje
  • 4 personen
    • 20 min. bereiden
(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
3 90

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de ciabatta in 8 lengterepen en bestrijk ze dun met 2 el olijfolie. Toast de broodjes in de voorverwarmde oven (180 °C) in 10 min. goudbruin. Snijd de trostomaten kruislings in en dompel ze even in kokend water. Verwijder het vel, snijd de tomaat in parten, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Sprenkel er het limesap en 1 el olijfolie over en schep groenteblokjes door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Bewaar de salade tot gebruik koel, maximaal een halve dag. Schep voor het serveren de avocadosalade op de crostini.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.