Ro­mi­ge pas­ta met braad­worst

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af. Snijd de braadworst in plakjes. Verhit in een braadpan de olijfolie en bak de plakjes braadworst op matig vuur 4-5 minuten. Voeg de rode ui en de bevroren doperwten toe en bak 2 minuten mee tot de ui glazig ziet. Voeg nu de kookroom en zout en peper naar smaak toe. Stoof het geheel met de deksel schuin op de pan ca. 6 minuten op laag vuur tot de doperwten beetgaar zijn. Schep de pasta door de saus en schep dan de rucola erdoor. Verdeel over 4 (diepe) borden. Strooi de geraspte geitenkaas erover en serveer de pasta meteen.

Tip:

De rucola kun je vervangen door pittige waterkers of friszure postelein.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.