Pas­ta met no­ten-room­saus

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Knoflook en uien pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Knoflook en ui glazig fruiten. Champignons schoonborstelen, snijden en 2 min. meebakken. Noten grof hakken. Room Culinair en noten aan ui en champignons toevoegen en verwarmen. Kaas verkruimelen en in saus laten smelten. Pasta serveren met noten-roomsaus. Lekker met een tomatensalade met verse basilicum.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 820 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 50 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.