Snel­le tor­til­la's met ge­hakt en ta­co­saus

Mexicaans avondje gepland? Deze lekkernij zet je in een handomdraai op tafel.

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Mexicaans avondje gepland? Deze lekkernij zet je in een handomdraai op tafel. 4 personen
3 83

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan gehakt rulbakken. Ui en knoflook toevoegen en meebakken. Roerbakgroente toevoegen en 3 min. roerbakken. Seasoning mix en 100 ml water toevoegen en 3 min. laten sudderen. In magnetron op vol vermogen (700 watt) tortilla's 20 sec. verwarmen. Tortilla's aan tafel met groenten-gehaktmengsel vullen en dichtvouwen. Met tacosaus serveren. Lekker met zure room en schijfjes komkommer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.