Ge­gra­ti­neer­de tor­til­la's met Mexi­caans ge­hakt

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en gehakt met kruiden rulbakken. Uien en roerbakmix erdoor scheppen en meebakken. Kaas raspen. Groenten-gehaktmengsel met ketchup, zout en peper op smaak brengen. Tortilla's een voor een op bakplaat leggen, vulling erover verdelen, dubbelklappen en met kaas bestrooien. Gerecht 3 min. onder grill leggen, tot kaas goudbruin is. Lekker met komkommersalade, kidneybonen en knoflooksaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.