Wraps met Mexi­caans ge­kruid rund­vlees

Laat je met deze kruidige wraps meevoeren naar Mexico. Natuurlijk met chilibonen en avocado's.

(117)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Laat je met deze kruidige wraps meevoeren naar Mexico. Natuurlijk met chilibonen en avocado's. 4 personen
3 117

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 5 min. bruin. Bak de paksoi 3 min. mee. Meng al roerend de kruidenmix en het water erdoor. Schep de bonen erdoor. Laat het geheel door en door warm worden.
  2. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla's met het rundvleesmengsel, blokjes avocado en tacosaus. Vouw dicht en rol op.

combinatietip:

Lekker met groene salade en vinaigrette.

video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 865 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 2.285 mg
  • vezels 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 08-09

Wraps met Mexicaans gekruid rundvlees

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met Mexi­caans ge­kruid rund­vlees

1
1
  • 1 paksoi

Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes.

2
2
  • 3 el olijfolie
  • 500 g runderreepjes

Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 5 min. bruin. Bak de paksoi 3 min. mee.

3
3
  • 25 g fajita seasoning mix
  • 50 ml kraanwater
  • 400 g chilibonen

Meng al roerend de kruidenmix en het water erdoor. Schep de bonen erdoor. Laat het geheel door en door warm worden.

4
4
  • 2 avocado's

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes.

Avocado schillen

Instructievideo

00:46 min.

5
5
  • 1 pak bloemtortilla
  • 225 g tacosaus mild

Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla's met het rundvleesmengsel, avocado en tacosaus. Vouw dicht en rol op.

combinatietip:

Lekker met groene salade en vinaigrette.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.