Ge­sta­pel­de tor­til­la's

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 970 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(103)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 103

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, doorsnede ca. 24 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan 1 eetlepel olie verhitten en het gehakt rul bakken. Overtollig vet afgieten. Mix (uit doos) en 280 ml water erdoor mengen en ca. 10 minuten koken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Intussen in grote koekenpan rest van olie verhitten. Roerbakgroente ca. 5 minuten bakken. Salsa (uit doos) erdoor mengen. 1 Tortilla (uit doos) in ovenschaal leggen. Hierop 1/3 deel van gehakt scheppen en 1 eetlepel zure room erover verdelen. Afdekken met tortilla en 1/3 deel van groente erop scheppen. Afdekken met tortilla. Tortillastapel maken door dit te herhalen. Bovenste tortilla bestrooien met geraspte kaas. Stapel in oven plaatsen en in ca. 15 minuten goed doorwarmen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 970 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 93 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.