Fu­sil­li met zalm en snij­bo­nen

Perfecte pasta voor op een drukke dag, en dat met vis én groente.

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Perfecte pasta voor op een drukke dag, en dat met vis én groente. 4 personen
3 64

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg aan de ui de melk, het water en de mix voor roomsaus toe. Laat 2 min. zachtjes koken.
  2. Giet de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de fusilli met de snijbonen en verdeel over de borden. Giet de roomsaus over de fusilli.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 12-13

Fusilli met zalm en snijbonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fu­sil­li met zalm en snij­bo­nen

1
1
  • 300 g fusilli
  • 600 g snijbonen
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 250 ml melk
  • 250 ml water
  • 70 g mix voor tagliatelle roomsaus

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg aan de ui de melk, het water en de mix voor roomsaus toe. Laat 2 min. zachtjes koken.

2
2
  • 418 g roze zalm

Giet de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de fusilli met de snijbonen en verdeel over de borden. Giet de roomsaus over de fusilli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.