Pen­ne met zalm­room­saus

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Sugar snaps schoonmaken en in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met melk en 250 ml water. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Zalm afgieten en in stukjes verdelen. Eventuele graatjes en vel verwijderen. Zalm, sugar snaps en bosui door saus scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Penne serveren met zalmroomsaus. Lekker met tomatensalade met balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.