Pas­ta met zalm en boon­tjes

Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus.

(116)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus. 4 personen
3 116

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. in een pan.
  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de melk, het water en de mix voor de roomsaus toe aan de uien. Laat 2 min. zachtjes koken.
  3. Giet die de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de pasta met de snijbonen, en verdeel over de borden. Schenk de saus over de fusilli.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 960 mg
  • vezels 9 g
Tags

Pasta met zalm en boontjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met zalm en boon­tjes

1
1
  • 350 g fusilli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 600 g snijbonen

Kook de snijbonen 5 min. in een pan.

3
3
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie extra vierge

Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

4
4
  • 250 ml halfvolle melk
  • 250 ml kraanwater
  • 70 g mix voor tagliatelle roomsaus

Voeg de melk, het water en de mix voor de roomsaus toe aan de uien. Laat 2 min. zachtjes koken.

5
5
  • 426 g roze zalm

Giet de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm.

6
6

Meng de pasta met de snijbonen, en verdeel over de borden. Schenk de saus over de fusilli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.