Pes­to­spa­ghet­ti met to­ma­ten­saus en wit­te kaas

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui en wortel 5 min. in olie in braadpan fruiten. Tomaten aan groenten toevoegen en geheel 10 min. afgedekt laten sudderen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote pan ruim water en beetje zout aan de kook brengen en spaghetti hierin in 10-12 min. beetgaar koken. Spaghetti in vergiet laten uitlekken, overdoen in kom en mengen met pesto. Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti op saus leggen en bestrooien met kaasblokjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gezond eten in het voorjaar

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.