Piz­za met wit­te kaas­blok­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 860 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en ui in ca. 10 minuten zachtjes smoren. Intussen oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Deeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Ui mengen met rozijnen en pijnboompitten. Tomaten in reepjes snijden en door uimengsel scheppen. Deeg besmeren met pesto. Uimengsel erover verdelen en bestrooien met peper. Kaasblokjes erboven verkruimelen. Pizza in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Lekker met kropsla met yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.